Eveniment

Conferința Knowledge Research Education Conference 2023

În perioada 9-10 noiembrie 2023 a avut loc, la Praga, Conferința ”Knowledge Research Education Conference 2023 – The Future of Research(er) Assessment”.

Scopul conferinței din 2023 a fost să încurajeze dialogul și schimbul de idei cu privire la viitorul evaluării cercetării, din perspectiva evaluării carierei și din perspectiva granturilor de cercetare.


UEFISCDI a fost reprezentat în cadrul evenimentului prin intervenția dnei Alina Irimia ”Research assessment in the transition to OS - national and funder perspective”. Prezentarea susținută este disponibilă pe pagina evenimentului alături de alte informații și celelalte prezentări din cadrul evenimentului aici.


Conferințele anuale „Knowledge, Research, Education Conferences – KRECon”, au loc la Biblioteca Națională de Tehnologie – Praga, începând din 2010. Intenția evenimentelor este de a reuni experți internaționali și naționali, precum și alți actori relevanți din sectorul învățământului superior și al cercetării, dezvoltării și inovării și de a le oferi o platformă de discuții pe teme noi, încă nerezolvate (cel puțin în Republica Cehă).


Informații suplimentare, prezentările și înregistrările sunt disponibile aici.