Stire

Apel deschis pentru membrii EOSC - A Task Forces

Asociația EOSC invită experții calificați să candideze pentru a deveni membri ai grupurilor de lucru EOSC-A reconfigurate și redimensionate.


Această oportunitate de a vă alătura grupului de experți EOSC, este esențială pentru a influența deciziile în domenii specifice ale dezvoltării și implementării EOSC! Fie că sunteți un expert în date, fie că sunteți pasionat de colaborările din industrie sau că aveți cunoștințe tehnice de nișă, contribuția dumneavoastră este necesară pentru a rezolva probleme complexe și a consilia EOSC-A în timpul unei perioade critice de implementare a acestuia.


În calitate de participant semnificativ la dezvoltarea și implementarea EOSC, aveți ocazia de a contribui activ la progresul științei deschise prin asigurarea legăturii cu proiectele Horizon Europe legate de EOSC, oferind feedback cu privire la evoluții, identificând lacunele strategice și domeniile de investiții și oferind contribuții la Agenda strategică de cercetare și inovare a parteneriatului EOSC, sau SRIA.


Informații suplimentare și formularul pentru aplicare pot fi accesate aici.