Stire

Al doilea apel deschis FAIR-IMPACT pentru inițiative la nivel național

FAIR-IMPACT anunță lansarea celui de-al doilea program desprijin (nefinanciar) pentru inițiative la nivel național. Acest program se adresează organizațiilor cu anvergură națională, în special celor mandatate de EOSC. Scopul său este de a sprijini participanții în dezvoltarea activităților lor de implementare FAIR.

Prin intermediul acestui program, participanții vor avea ocazia de a se întâlni cu experți într-o serie de ateliere virtuale pentru împărtășirea cunoștințelor privind instrumentele și bunele practici existente în diferite țări pentru punerea în aplicare practică a metodologiilor FAIR și pentru a implica factorii de decizie, organizațiile care desfășoară activități de cercetare și cercetătorii în schimbul de cunoștințe. Aceste sesiuni au scopul de a oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra a ceea ce se poate realiza la nivel național pentru FAIR.

În acest context, sunt organizate două webinarii FAIR-IMPACT (în 18 iunie și 20 iunie) în cadrul cărora vor fi oferi mai multe informații despre acțiunile de sprijin care sunt disponibile și despre modul de aplicare.

Informații suplimentare pot fi accesate aici.